Vi söker drivna konsulter som tror på en framtid i Gällivare

Vi har långa relationer med kunder i Malmfälten och vill nu stärka upp vår verksamhet genom att bygga upp lokal kapacitet i Gällivare. Vi söker därför dig med lokalt nätverk som vill vara med och bygga upp verksamheten på plats. Vi vill gärna knyta till oss flera bra konsulter och har en tradition att samverka mellan våra närliggande kontor så du blir inte ensam från start.

Vi är en platt organisation som värnar hårt om vår kultur där alla är konsulter som gillar att lösa riktiga problem. Arbetet innebär att du skapar nya eller driver förbättring av befintliga fysiska och administrativa flöden. Vi arbetar främst inom bas- och tillverkningsindustrin med utveckling av produktion, underhåll, planering/styrning, inköp och logistik.

Vi tror på en framtid där vi bor och du får därför gärna bo i Gällivare eller vara på väg att vända hemåt. För att trivas hos oss tror vi att du, precis som vi, har ett stort driv i att bidra till utvecklingen här i norr. Vi erbjuder balans i livet och en kultur som i hög grad speglas av frihet och ansvar.

För att lyckas i rollen tror vi att du är ingenjör med tidigare arbetslivserfarenhet. Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du driven, analytisk och kreativ.

För mer information

För mer information kontakta kontorsansvarig i Luleå, Maria Öqvist, eller ansvarig för etablering i Malmfälten, Anders Sörqvist.