Jobba hos oss

Vill du skapa en framtid där du bor?

Vi som jobbar här tycker att iTid är rätt fantastiskt. Det beror på en kombination av en massa saker. Trevliga och likasinnade kollegor. Roliga och utmanande arbetsuppgifter där vi ser tydliga resultat och får lösa riktiga problem hos våra kunder. Och så en kultur som slår det mesta vi har upplevt tidigare. Vi brukar säga att vi är värderingsstyrda och då sammanfattar det här rätt bra hur det fungerar hos oss.

Vill du också jobba på iTid?
Just nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vårt nya kontor i Sundsvall, samt en utvecklare till vårt kontor i Sandviken.

För mer information, kontakta vår VD Fredrik Johansson eller kontorsansvarig i Sandviken, Henrik Pettersson

 

Vi har ett tydligt syfte

Vi finns för att skapa en framtid där vi bor. Det vi gör på jobbet bidrar till att skapa hållbarhet och tillväxt hos våra kunder, skatteintäkter till samhället, jobb till våra barnbarn och möjlighet för oss att bo och leva där vi själva vill. Vi vill inte behöva pendla till Stockholm. Vi vill inte lägga ned fabriker i Norrland. Vi vill inte bidra till outsourcing av tillverkning till andra länder. Att ha ett tydligt syfte hjälper oss att veta hur vi ska göra och agera i vår vardag. Det mår vi bra av.

Balans i livet

Vi tror inte på att alltid maximera beläggningen. Då är man ingen bra konsult. Vi anpassar uppdragsfördelningen efter våra familjesituationer och har oreglerad arbetstid för att kunna ta ledigt när vi behöver, gå och träna när vi vill och kunna få ihop livspusslet. Vi tar inte på oss heltidsuppdrag på annan ort så att någon medarbetare måste vara borta hela veckorna. För att både kunna återhämta oss och hålla riktigt fokus när det gäller har vi lägre beläggningsgrad än andra konsultföretag. När vi rekryterar kan vi kanske inte konkurrera med den högsta lönen. Vi tycker att det är viktigare att hålla i längden.

Frihet och ansvar

På iTid har var och en väldigt stor frihet att själva bedöma hur vi ska agera i uppdrag eller affärsrelationer. Vi har inga uttalade prestationskrav på individnivå och mäter inte beläggningsgrader och faktureringsnivåer. Vi vet redan att alla konsulter här är drivna och agerar för hela företagets bästa. Med friheten följer nämligen ett stort personligt ansvar mot våra kunder och de uppdrag vi arbetar med, mot företaget och våra kollegor och mot oss själva.

Vi, inte jag

Vi försöker alltid vara solidariska och tänka ”vi, inte jag”. På riktigt alltså. Vi har alla samma lön och ett bonussystem som premierar alla lika mycket. Alla ska tjäna på att vi tillsammans säljer och levererar bra projekt. Och man ska definitivt inte förlora på att be om hjälp om det finns kollegor som har tid över att hjälpa till. Internkonkurrens och karriärsklättningsrace är inget för oss. Vi gör det här ihop.

Bästa gänget

Vi tycker att det är skönt att jobba tillsammans med riktigt bra folk som vet vad de snackar om. Vi anställer ingen direkt från skolan utan bara de som har branscherfarenhet, kan kombinera teori och praktik och vill lösa riktiga problem. Det är inte en slump att några av våra tidigare kunder numera är våra kollegor. Dessutom delar vi samma värderingar. Vi gillar helt enkelt varandra och har väldigt kul ihop.

Tycker du att det stämmer in på dig?

Tveka inte att kontakta vår VD eller någon av våra kontorsansvariga eller skicka en ansökan till jobb@itid.se.