Nyexaminerad civilingenjör med driv och vilja att utvecklas tillsammans med oss

Är du en nyexaminerad civilingenjör eller har jobbat något år som vill vara med och skapa livskraftiga företag i Norrbotten tillsammans med duktiga kollegor och kunder? Sök då som Trainee till iTid i Luleå.

Vi erbjuder en vidareutbildning med anställning från dag ett – allt för att du ska få den bästa starten på din karriär!  Du kommer kombinera utbildning med och i kundleveranser tillsammans med våra seniora konsulter, vilket ger dig möjlighet att direkt använda dina kunskaper och snabbt utvecklas i rollen som konsult.

På iTid tycker vi om att träffas och vi anordnar kundevents, afterwork, nätverksträffar, sommar- och julfester. Vi har även årliga iTid-konferenser, både för det lokala kontoret och iTid-gemensamma konferenser, där fokus är att lära av varandra och utveckla vår kultur och gemenskap.  Under traineeprogrammet får du även möjlighet besöka våra kontor runtom i Norrland.

 

Vem är du?

Du är civilingenjör, förmodligen med inriktning mot produktion, logistik eller kvalitet och ser dig själv som en generalist mer än specialist och trivs att jobba tillsammans med kollegor och kunder för att skapa en hållbar framtid där vi bor.

För mer information

För mer information kontakta kontorsansvarig i Luleå, Maria Öqvist