iTid söker ingenjörer till etablering i Malmfälten / Gällivare

2022-09-30
Vi har under snart 20 års tid levererat våra tjänster till basindustrin i Norrland. Efter etablering av kontor längs Norrlandskusten, från Gävle/Sandviken till Luleå, är det nu dags att ta klivet till Malmfälten/Gällivare.

Vi brinner för en framtid där vi bor. Nu söker vi ingenjörer för att stötta våra kunder i Malmfälten. För oss på iTid är det idag lika viktigt kunna bidra i den globala omställningen som att skapa en hållbar tillväxt för att säkra jobb till barn och barnbarn.

Vi har i många år levererat projekt i Gällivare, Kiruna och Pajala utan att ha anställd personal på plats, nu vill vi bygga lokal kompetens och närvaro i Malmfälten.

Det är så roligt att nu kunna söka likasinnade som kan vara med och bygga upp verksamheten med bas i Gällivare.  Den som börjar hos oss i Gällivare blir inte ensam säger Maria Öqvist, som länge jobbat tillsammans med Boliden i Aitik. Vi är flera på vårt kontor i Luleå som gärna stöttar och bidrar till framtiden i Malmfälten och reser hellre hit än söderut.

Kontakta Anders Sörqvist eller Maria Öqvist  om du är intresserad. Skicka gärna ett CV eller ring någon av oss.

 

Kontaktuppgifter:

Anders Sörqvist:                                                                                                                            

070-336 27 11

anders.sorqvist@itid.se

 

Maria Öqvist :  

070-305 95 35

maria.oqvist@itid.se