Ledig tjänst hero

iTid i Sundsvall söker Verksamhetsutvecklare med passion för att förbättra flöden

Vi tror att du är utbildad civilingenjör med relevant arbetslivserfarenhet, kanske från tillverkningsindustrin, men det är inget krav. I rollen som Verksamhetsutvecklare kommer du att förbättra, förtydliga och förenkla fysiska och administrativa flöden hos olika företag och organisationer.

För att trivas på iTid tror vi att du är driven, analytisk och kreativ – en sann problemlösare. Du uppskattar friheten att kunna planera din tid som det passar dig och dina aktiva kunder, både dag för dag, vecka för vecka och sett över året.

iTid är ett värderingsstyrt företag med en platt organisation som tillämpar lika lön för alla. Vi är idag drygt 40 seniora konsulter runt om i Norrland som vill bidra med vår kunskap där vi bor och lösa riktiga problem. Våra kontor finns i Sandviken, Sundsvall, Umeå, Luleå och Skellefteå.

Våra kunder finns idag främst inom tillverkningsindustrin men vi arbetar även med flöden i andra typer av organisationer. Du kommer att ha möjlighet att styra ditt arbete i en riktning som passar dig, din erfarenhet och din bostadsort.

 

Låter det som något för dig?

Skicka in din ansökan idag till jobb@itid.se

För mer information

Vi går igenom ansökningar löpande. Har du frågor om tjänsten eller iTid, kontakta gärna