Vi fortsätter växa i Gävleborg – Tillsammans

2022-09-30
Effektfull, bestående förändring utgår från människan. Tillsammans med våra branschkollegor FrontIT delade vi med oss av perspektiv på hur Verksamhetsdriven och Tillitsbaserad projektledning vinner i längden.

Vi vill bli fler i Gävleborg! Av den anledningen välkomnade vi i tisdags många nyfikna deltagare till en frukost på DoSpace i Gävle. Två perspektiv på hur  projektledarskap och projektstruktur tillsammans bygger en stark grund för bestående och effektfull förändring presenterades. Detta är exempel på vad och hur våra respektive företag arbetar för att stötta och driva andra att bli bättre.

Att fokusera på människan, verksamheten och vad vi vill uppnå istället för aktiviteter, resultat och tid gör stor skillnad i effekt på lång sikt. Allt är givetvis viktigt men vad du som projektledare fokuserar på som skapar skillnaden. I Lean-sammanhang pratar man om tryckande och dragande system. Här pratade vi om tryckande och dragande projektledarskap. Detta är ett exempel på hur ”Vi följer med hela vägen”.

Vi tar med oss den varma känslan av att dela energi och glädje och ser fram emot kommande kontakter i ämnet.